Hoe werkt het?

Op Babyaanbiedingen vind je alle babydeals van alle babywinkels verzameld op 1 plek.

Wat is Babyaanbiedingen.nl?

Babyaanbiedingen.nl is een platform waar je een totaaloverzicht vindt van alle babyproducten die op dit moment met korting worden aangeboden. Deze aanbiedingen zijn afkomstig van vrijwel alle babywinkels in Nederland en zijn speciaal voor jou in een handig overzicht gezet!

Ons productaanbod

Onze speciaal ontwikkelde zoekmachine speurt elke 12 uur alle babywinkels af op zoek naar babyproducten die met korting worden aangeboden. Naast het tonen van de aanbieding vind je ook een link die je direct naar de aanbieding toe brengt, zodat je het product eenvoudig met korting kunt aanschaffen bij de betreffende webshop.

Onze zoekmachine doorzoekt dagelijks tienduizenden producten afkomstig van tientallen verschillende webwinkels. Dit maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel de beste prijs te vinden voor het babyproduct waar jij op dat moment naar op zoek bent.

Soorten producten

Babyaanbiedingen toont een zeer uitvoerig assortiment van babyproducten die door ons zijn onderverdeeld in een aantal hoofdcategorieën, te weten: babykamer, badartikelen, cadeaus, eten en drinken, onderweg en reizen, slapen, spelen en leren, verzorging en een verzameling van aanbiedingen in de koopjeshoek.
Naast te zoeken op hoofd- en subcategorieën is het ook mogelijk om te zoeken op merk, prijs, kortingspercentage of winkel waar de aanbieding vandaan moet komen.

Aanschaffen van een product

Heb je een aanbieding gevonden die je wilt aanschaffen dan is het eenvoudig om deze direct aan te schaffen.
Babyaanbiedingen.nl verkoopt zelf geen producten, maar is enkel een verzamelsite waar je alle babyaanbiedingen kan vinden.
Wanneer je een aanbieding wilt kopen klik je op de knop ‘koop nu’. Via deze knop word je direct doorgestuurd naar de winkel en het betreffende product.

Betaalmogelijkheden

Het gewenste product schaf je niet aan bij Babyaanbiedingen, maar bij de babywinkel waar je naar hebt doorgeklikt. De winkels waar wij mee samenwerken accepteren alle gangbare betaalmethoden:

  • iDEAL
  • AfterPay
  • PayPal
  • Mastercard/VISA
  • Bancontact / Mister Cash
  • Bankoverschrijving (duurt circa 2-3 werkdagen)

Bij een aantal winkels kun je ook achteraf betalen met Klarna.

Kwaliteit & Service

Op babyaanbiedingen vind je een overzicht van aanbiedingen afkomstig van diverse webwinkels. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de producten in kwestie en de service die de betreffende webwinkels leveren. Wij werken enkel samen met bekende kwaliteitswinkels met een kwaliteitskeurmerk. Voor vragen over service of garantie kan je terecht bij de klantenservice van de winkel waar het product is aangeschaft.

Infotainment

Naast een overzicht van babyaanbiedingen vind je op onze website ook een blog met leuke, nuttige en informerende artikelen over alles wat met baby’s te maken heeft.

Tips van Daisy

In samenwerking met diverse kraamzorginstanties lees je onder de categorie “tips van Daisy” handige tips die je kunnen helpen tijdens je zwangerschap of net nadat je bevallen bent.

Het team van babyaanbiedingen.nl wenst je veel plezier en wij hopen dat je vindt wat je zoekt.

Die zoektocht begint hier op babyaanbiedingen.nl!

Wil je meer weten over Babyaanbiedingen.nl, lees dan verder op de pagina “over ons”.