Altijd al willen schrijven over alles wat jou bezig houdt rondom het onderwerp baby’s? Nu krijg je die kans, want bij Babyaanbiedingen.nl bieden wij je de mogelijkheid om eenvoudig een eigen blog te starten waarin je vrij bent om te schrijven wat je wilt!

Voor wie?

Het starten van een blog is eenvoudig en voor iedereen die dat wilt. Ben je ouder, opa of oma of gewoon iemand die heel veel weet over alles wat met baby’s te maken heeft? Schrijf je dan in en deel jouw ervaringen met de rest van de wereld.

Waarover?

Als gastblogger schrijf je over onderwerpen die jou interesseren, zolang ze maar te maken hebben met baby’s of zwangerschap.

Beschrijf jouw zwangerschap, ervaringen als ouder of geef handige tips die jou tijdens de opvoeding hebben geholpen. Laat je creativiteit de vrije loop en deel het met anderen die er baat van zouden kunnen hebben of die het simpelweg interessant vinden om te lezen.

Gepubliceerd

Voordat je bericht gepubliceerd wordt zal deze eerst getoetst worden door onze hoofdredactie. Berichten die enigszins als kwetsend of aanstootgevend kunnen worden ervaren worden in geen enkel geval toegelaten tot de website.

Leuk nog om te vermelden is dat de meest gelezen blogartikelen uitgelicht worden en gedeeld worden op onze Facebookpagina.

Blog starten

Het starten van een blog is erg eenvoudig, hieronder vind je de stappen die je moet doorlopen verder toegelicht.

  1. Stuur een email naar info@babyaanbiedingen.nl
  2. Wij maken voor jou een profiel aan
  3. Begin met schrijven

Wij wensen je veel schrijfplezier!