Veel gestelde vragen

Babyaanbiedingen.nl is de website waar je een totaal overzicht vindt van alle actuele baby aanbiedingen afkomstig van vrijwel alle babywinkels in Nederland.

De door ons speciaal ontwikkelde zoekmachine speurt alle babywebwinkels af op zoek naar producten in de sale en toont deze automatisch op Babyaanbiedingen.nl. Zo doorzoeken wij dagelijks tienduizenden producten afkomstig van tientallen verschillende webwinkels en maken het jou zo mogelijk om gemakkelijk en snel de beste prijs te vinden voor het babyproduct waar jij op dat moment naar op zoek bent.

Wij werken enkel met gerenommeerde websites en doen onze uiterste best om de gegevens van deze websites zo zorgvuldig mogelijk weer te geven. Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat er iets misgaat met een bestelling. Neem in dat geval altijd eerst direct contact op met de betreffende webshop.

Mocht je toch op een probleem stuiten of een vraag hebben over Babyaanbiedingen.nl dan staan we natuurlijk klaar om je te helpen. Je kan hiervoor het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar klantenservice@babyaanbiedingen.nl.

Kijk echter eerst of het antwoord op je vraag hier onder staat.

 

Top 10 vragen

1. Hoe kan ik zoeken naar een product?

Babyaanbiedingen toont een zeer uitvoerig assortiment van babyproducten die onder andere te verdelen zijn in; badartikelen, verzorging, slapen, interieur, speelgoed, kleding en overige.

Naast zoeken op het soort product is het ook mogelijk te zoeken op geslacht, merk, prijs, kortingspercentage of aanbiedingen afkomstig van een specifieke webwinkel.

2. Hoe kan ik een product bestellen?

Heb je de aanbieding gevonden van het product waar je naar op zoek was dan is het eenvoudig om deze direct aan te schaffen.

Babyaanbiedingen.nl verkoopt zelf geen producten, maar helpt enkel met het in kaart brengen van aanbiedingen.

Wanneer je het product hebt gevonden kan je het eerst in meer detail bekijken op de website van Babyaanbiedingen.nl. Als je het product wilt aanschaffen of bekijken op de website van de betreffende aanbieder klik dan op de knop ‘Bekijk nu op de website van’. Hierna zal je direct naar de website en het product gestuurd worden alwaar je het kan aanschaffen.

NB: Wij tonen een overzicht van aanbiedingen afkomstig van diverse winkels, maar zijn niet verantwoordelijk voor de producten in kwestie en de service en verzending van de webwinkels en producten.

3. Wie is verantwoordelijk voor het leveren van mijn bestelling?

Wij tonen een overzicht van aanbiedingen afkomstig van diverse gerenommeerde webwinkels, maar zijn niet verantwoordelijk voor de producten in kwestie en de service en verzending van de webwinkels en producten.

De koopovereenkomst sluit je met de desbetreffende webwinkel. De webwinkel waar je het product koopt is verantwoordelijk voor de tijdige verzending, kwaliteit van het product en eventuele service. De voorwaarden van de betreffende webwinkel zijn dan ook van toepassing. Wij raden het aan om de voorwaarden van de webwinkel in kwestie te lezen alvorens deze site te gebruiken.

4. Wat is de status van mijn bestelling – Wanneer ontvang ik het product?

Babyaanbiedingen.nl toont een overzicht overzicht van aanbiedingen afkomstig van diverse gerenommeerde webwinkels, maar is niet verantwoordelijk voor de producten, service of verzending van de webwinkels en producten. Wij hebben dan ook geen zicht op actuele leverstatus.

De status van je bestelling kun je opvragen bij de webwinkel waar je het product hebt aangeschaft.

5. Kan ik het product terugsturen?

Voor het terugsturen van een besteld product kan je contact opnemen met de webwinkel waar je het product hebt gekocht.

Ter info, wanneer je een product hebt aangekocht bij een webshop in Nederland heb je volgens de wet ‘Koop op Afstand’ wettelijk het recht om het product binnen 14 dagen na ontvangst terug te sturen. Neem voor specifieke voorwaarden en afhandeling contact op met de desbetreffende webwinkel.

6. Kan ik het product ruilen?

Voor het ruilen van een besteld product kan je contact opnemen met de webwinkel waar je het product hebt gekocht.

7. Ik heb een product besteld en ben ontevreden over het product of de service van de betreffende webshop

Babyaanbiedingen.nl toont een overzicht overzicht van aanbiedingen afkomstig van diverse gerenommeerde webwinkels, maar is niet verantwoordelijk voor de producten, service of verzending van de webwinkels en producten.

Bij klachten over het bestelde product, de levertijd of service kun je contact opnemen met de betreffende webwinkel. Mocht je niet naar tevredenheid worden geholpen dan zullen wij ons best doen om je te helpen om tot een goede oplossing te komen met de betreffende webshop. Neem in dat geval contact op via ons contactformulier of stuur een email naar klantenservice@babyaanbiedingen.nl

8. Er staat onjuiste informatie op de site van Babyaanbiedingen.nl

Babyaanbiedingen.nl toont producten van verschillende webshops. Wanneer er veranderingen plaatsvinden bij de webshops, zoals product-, prijs-, of inhoudelijke wijzigingen, kan het voorkomen dat deze webshops dit niet tijdig of correct doorgeven aan Babyaanbiedingen.nl.

Babyaanbiedingen.nl doet haar uiterste best om wijzigingen van de webshops zo goed mogelijk bij te houden en weer te geven. Babyaanbiedingen.nl is echter niet aansprakelijk voor eventuele wijzigingen die de webshops hebben aangebracht.

9. Zijn mijn gegevens veilig op Babyaanbiedingen.nl

Babyaanbiedingen.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Dat vinden wij erg belangrijk.

Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en gaan daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Wanneer je onze site bezoekt en uw gegevens achterlaat, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stel aan onze klantenservice wordt gebruik gemaakt van één van de modernste technieken; de Secure Socket Layer. Je gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Babyaanbiedingen.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van jouw zoekopdracht of bestelling. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Bezoek voor meer informatie over privacy en bescherming van uw gegevens onze Privacy Verklaring.

10. Ik zou graag een bepaald product in de aanbieding zien

Wij zijn continue bezig om de beste aanbiedingen te verzamelen en deze beschikbaar te maken voor onze bezoekers. Mis je een bepaald soort product of merk op onze website, laat het ons dan weten middels het contactformulier of stuur een e-mail naar klantenservice@babyaanbiedingen.nl

 

Overige vragen

Wij hopen met deze vragen en antwoorden je vraag te hebben beantwoord.

Mocht het antwoord op je vraag er niet bij staan neem dan contact op via het contactformulier of stuur een e-mail naar klantenservice@babyaanbiedingen.nl.